28χρονη δέχθηκε απόπειρα βιασμού από άνδρα που γνώρισε στο Facebook

αθλήτρια βιασμός αστυνομικός

Στον γυρισμό της έλεγε πως είναι serial killer

Κόβουν την ανάσα οι περιγραφές 28χρονης για την απόπειρα που έκανε άνδρας στον Βύρωνα, τον οποίο γνώρισε μέσω του Facebook, να την βιάσει.

Βύρωνας: Η 28χρονη και ο δράστης συμφώνησαν να συναντηθούν στο Παγκράτι και όταν μπήκε στο αυτοκίνητό του, εκείνος την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στον Καρέα και ασέλγησε σε βάρος της, παρά τις αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η 28χρονη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε. «Μου πρότεινε να τον πάρω αγκαλιά γιατί με θεωρούσε γλυκούλα, τον πήρα. Ξεκίνησε να με αγγίζει, του είπα ότι δε θέλω και συνέχισε να με πιέζει και να μου βγάζει την μπλούζα, να με φιλάει, να με βάζει να τον αγγίζω, κάποια στιγμή ήρθε ένα αυτοκίνητο δίπλα μας, βγήκε έξω γυμνός για να τον απωθήσει, γύρισε και συνέχισε» περιγράφει η νεαρή κοπέλα.

«Με γύρισε πίσω στο μέρος από όπου με πήρε, λέγοντάς μου στον δρόμο ότι είναι serial killer και ότι δε θέλει να με πάει πίσω, όμως ευτυχώς με πήγε, με άφησε, δεν είχε καταλάβει αυτό που έκανε» συνέχισε.

Διαβάστε επίσης  Βόλος: Μητέρα κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για το βιασμό του 4χρονου γιου της

Τα στελέχη της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της γυναίκας, προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη. Τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, που έγιναν μετά από διαδικτυακή γνωριμία.

Πηγή: ant1news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *