Ξάνθη: Εβαλαν φωτιά στο σπίτι συγγενή του 36χρονου που σκότωσε και ομολόγησε στο TikTok

Θεσσαλονίκη φωτιά

Θέλουν εκδίκηση οι συγγενείς του θύματος

Στις φλόγες τυλίχθηκε μετά από εμπρηστική επίθεση το σπίτι ενός συγγενή του 36χρονου που δολοφόνησε 45χρονο στην Ξάνθη και ομολόγησε στο TikTok.

Η πυρκαγιά στη μονοκατοικία ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες. Από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε πως η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 36χρονου, που κατηγορείται ότι σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο και μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού.

Δείτε επίσης: Δολοφονία στην Ξάνθη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του 45χρονου

Σημειώνεται, ωστόσο, πως από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι για βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες δράστη και θύματος. Μάλιστα, συγγενείς του θύματος ανήρτησαν βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων διαμηνύουν πως θέλουν εκδίκηση.

Ερευνώνται τα κίνητρα του 36χρονου

Οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν τα κίνητρα του δράστη της δολοφονίας του 45χρονου, ο οποίος στο βίντεο στο TikTok, αναφέρθηκε σε ζητήματα που σχετίζονται με τον κώδικα τιμής του. Ο 36χρονος φέρεται στο βίντεο που ανέβασε μετά τη δολοφονία στο TikTok να λέει στα τούρκικα, πως δεν ανέχεται να προσβάλλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, αποκαλώντας «ρουφιάνο» τον 45χρονο.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε βιασμό από 32χρονο άνδρα σε φεστιβάλ

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», έλεγε ο 36χρονος στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

Υπάρχει μία εκτίμηση, στην οποία θέλουν να καταλήξουν οι Αρχές, ότι πίσω από την άγρια δολοφονία του 45χρονου, κρύβεται ο χωρισμός του γιου του δράστη και της εγγονής του θύματος. Η 17χρονη, η οποία είχε αρραβωνιαστεί, φέρεται να έφυγε από το σπίτι, με αποτέλεσμα η οικογένεια του 36χρονου να αισθάνεται ότι θίχτηκε η τιμή της.

Ο δράστης θεώρησε πως το 45χρονο θύμα, αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει να παντρέψουν τα παιδιά τους ενώ θα υπήρχε και χρηματική συναλλαγή.