Ξάνθη: Βρέθηκε η 49χρονη μητέρα που αναζητούσε η Νικολούλη

δολοφονία ζαχαροπλαστείο

Τα ίχνη της είχαν χαθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου

To πρωί της Τετάρτης 14 Ιουνίου εντοπίστηκε η 49χρονη μητέρα από την Ξάνθη που είχε εξαφανιστεί και την αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη.

Πιο συγκεκριμένα εντοπίστηκε λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της στο χωριό Κύρνος Ξάνθης.

Φαίνεται πως η γυναίκα είχε επηρεαστεί από την κακή οικονομική τους κατάσταση και είχε βρει καταφύγιο σε οικείο της πρόσωπο.

«Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου ότι βρισκόταν στο Μαχαλά. Το σπίτι που βρέθηκε απέχει εκατόν πενήντα μέτρα από το δικό μας. Εκτιμώ ότι βρισκόταν αλλού και τις τελευταίες ημέρες γύρισε πάλι στην περιοχή, γιατί το συγκεκριμένο σπίτι είχε ερευνηθεί από τις αρχές. Μου φτάνει που είναι καλά. Την περιμένει ο εφτάχρονος γιος της να γυρίσει στο σπίτι μας. Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι κάνατε για εμάς», είπε ο σύζυγος της.

Διαβάστε επίσης  "Πράξη Αγάπης": Το φιλανθρωπικό gala για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών (ΦΩΤΟ)

Τη γυναίκα εντόπισε ένας ανήλικος κάτοικος του χωριού, ο οποίος ενημέρωσε τον πατέρα του κι εκείνος με τη σειρά του την Αστυνομία. Άμεσα αστυνομικοί του Α.Τ. Ευλάλου έφτασαν στο σημείο, την εντόπισαν και τη μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Μαΐου, όταν επέστρεφε στο σπίτι της, όπου μένει με τον σύζυγό της και τον 7χρονο γιο τους.

Πηγή: anikolouli.gr