Υπόθεση Μαντή: Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου πολίστα – «Ο δολοφόνος δεν έχει ζητήσει ούτε μια συγγνώμη»

Νέα αναβολή για τη δίκη του αδικοχαμένου 21χρονου

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του 21χρονου Αδαμάντιου Μαντή, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2019, καθώς η δίκη του αναμένεται να καθυστερήσει κι άλλο.

Συγκεκριμένα, η δίκη για την υπόθεση Μαντή, η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε για τέταρτη φορά, διότι δεν κατάφερε να παραστεί στο δικαστήριο ο δικηγόρος του κατηγορουμένου.

Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 15 Νοεμβρίου, ενώ η μητέρα του άτυχου πολίστα, Κατερίνα Τζιάλλα, η οποία για μια ακόμα φορά βρισκόταν στο δικαστήριο ελπίζοντας στη δικαίωση της μνήμης του παιδιού της, ξέσπασε για την τέταρτη αναβολή της υπόθεσης.

«Έχω κουραστεί ψυχολογικά. Ο δολοφόνος του παιδιού μου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος. Ήρθα σήμερα στα δικαστήρια για να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του παιδιού μου και μαθαίνω ότι η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή διότι ο δικηγόρος του δεν μπορούσε να παραστεί.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο 24χρονος συνεπιβάτης μηχανής - Σε σοβαρή κατάσταση ο οδηγός

Κι ο δολοφόνος θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, να κάνει τη ζωή του και το παιδί μου να είναι στον τάφο» λέει η μητέρα του Αδαμάντιου Μαντή.

«Τον είδα σήμερα τον δολοφόνο στα δικαστήρια κι ούτε μια συγγνώμη δεν έχει ζητήσει, συνεχίζει τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Κι εξαιτίας του από τότε που έχασα το παιδί μου τρέχω σε ψυχολόγους, μου κατέστρεψε τη ζωή. Προσπαθώ να σταθώ όρθια για την κόρη μου και τίποτα άλλο.

Έχω κουραστεί και οι δικαστές έχουν κουραστεί από τις αναβολές αυτής της υπόθεσης. Θέλω να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού μου για να ηρεμήσω εγώ και ο Αδαμάντιος», καταλήγει η Κατερίνα Τζιάλλα.

Πηγή: protothema.gr