Υπόθεση βιασμού από ιερέα: Στο μικροσκόπιο των αρχών ακόμη ένα κορίτσι

kakopoiisi aniliko aniliki paidi βιασμό ασέλγεια

Το είχε φωτογραφίσει στην κατάθεση της η 16χρονη που τον κατήγγειλε

Επί σχεδόν ένα μήνα πριν την σύλληψη του αστυνομικοί παρακολουθούσαν στενά τον ιερέα τον οποίο κατήγγειλε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια για βιασμό και έτσι γνωρίζουν αρκετά πράγματα για τις συναναστροφές του.

Στο μικροσκόπιο των αρχών λοιπόν έχει μπει η περίπτωση ενός ακόμη κοριτσιού με το οποίο τον εντόπισαν να βγαίνει αρκετές φορές τόσο από το κτίριο όπου βρίσκεται το κατηχητικό όσο και από την εκκλησία.

Το συγκεκριμένο κορίτσι μάλιστα το έχει φωτογραφίσει με κάποιον τρόπο στην κατάθεσή της και η 16χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση. Το παιδί δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει και πρέπει -όπως λένε οι αστυνομικοί – να νιώσει ασφάλεια.

Από το Σάββατο υπήρχε η πληροφορία ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση εκφράζουν φόβους ότι και άλλα ανήλικα κορίτσια έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον ίδιο άνθρωπο και στρέφουν την έρευνά τους ακόμη και στο στενό του περιβάλλον καθώς έχουν σχηματίσει την άποψη ότι εκεί υπάρχει κάποιο κορίτσι που η συμπεριφορά του μαρτυρά ότι έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε αυτό.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Απείλησαν 48χρονο με πιστόλι και χειροβομβίδα για να τους δώσει 50000 ευρώ

“Αρκεί να ξεπεράσει τους φόβους της και να αποφασίσει να μιλήσει” λένε με νόημα οι άνθρωποι που χειρίζονται την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση και συμπληρώνουν “ίσως αποδειχθεί ότι αυτή η ιστορία έχει μεγάλο “βάθος”!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr δεν αποκλείεται η έρευνα να πάει αρκετά πίσω χρονικά, ακόμη και εκτός Αττικής.

Ακόμη και στην ιδιαίτερη πατρίδα του ιερέα, όταν ξεκίνησε ως ιεροψάλτης στην εκκλησία της περιοχής του, έγινε διάκος και αργότερα χειροτονήθηκε ιερέας, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, του θείου του και ενός εκ των τεσσάρων αδελφών του.

Κλειδί στην υπόθεση είναι το κινητό του ιερέα. Ωστόσο η πρώτη έρευνα που έγινε στο τηλέφωνό του δεν έδειξε κάτι ύποπτο, όμως αυτό θεωρείται από τους αστυνομικούς λογικό και γι’ αυτό έχει ζητηθεί ανάλυση από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί τι μπορεί να έχει διαγράψει που να σχετίζεται με την υπόθεση, καθώς η 17χρονη στην κατάθεσή της περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι της ζητούσε ο ιερέας να στέλνει με μηνύματα και τι έστελνε και ο ίδιος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *