Ζεφύρι: 28χρονος με όπλο του πατέρα του πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη

Ενας 28χρονος φέρεται να είναι αυτός που με όπλο του πατέρα του πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη στο Ζεφύρι στην Αττική.

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ανήλικο που άνοιξε πυρ στην περιοχή του Ζεφυρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από αδέσποτη σφαίρα στο μηρό ένα 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Δείτε επίσης: Ζεφύρι: Τραυματίστηκε από πυροβολισμό 5χρονο κοριτσάκι

Οι νεότερες πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.

Όπως λέει ο θείος της μικρής, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε. Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε σε μια αλάνα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και μια απο τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.

Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του ανήλικου και στον ανήλικο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες. Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Πηγή: protothema.gr