Ζεφύρι: Συνελήφθη ο πατέρας του δράστη που πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη (BINTEO)

Ζεφύρι

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν το δράστη

Ενας άνδρας συνελήφθη για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε χθες (25/2) το μεσημέρι στο Ζεφύρι, από το οποίο τραυματίστηκε μια 5χρονη.

Πρόκειται για τον πατέρα του 28χρονου που φέρεται να είναι το άτομο που άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από «αδέσποτη» σφαίρα στον μηρό το 5χρονο κορίτσι που έπαιζε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πατέρα του νεαρού άνηκε το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε έξω από το σπίτι Ρομά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν και τον γιο του.

Δείτε επίσης: Ζεφύρι: 28χρονος με όπλο του πατέρα του πυροβόλησε και τραυμάτισε την 5χρονη

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όλα συνέβησαν περίπου στις 14:30 όταν άρχισε να πυροβολεί εναντίον σπιτιού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Το μικρό κορίτσι έπαιζε σε παρακείμενη παιδική χαρά και δέχθηκε χτύπημα στον μηρό.

Οι πληροφορίες αποδίδουν το περιστατικό σε διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στην περιοχή.

Όπως λέει ο θείος της μικρής στο protothema.gr, ο νεαρός είχε στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, είχε βγει στο μπαλκόνι και πυροβολούσε. Ελάχιστα μέτρα πιο δίπλα, το 5χρονο κορίτσι έπαιζε και μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στο πόδι του.

Ο θείος της 5χρονης επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 28χρονου και στον 28χρονο ισχυριζόμενος ότι σημάδευε τα παιδιά που έπαιζαν στην αλάνα. «Έριχνε στο ψαχνό» είπε μεταξύ άλλων.

Εκτός κινδύνου η 5χρονη

Το παιδί μετέφεραν αιμόφυρτο οι γονείς του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς τέσσερις κάλυκες.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά περιστατικό με πυροβολισμούς σε σπίτια στη δυτική Αττική κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Πηγή: protothema.gr