Ζητά συγγνώμη ο παπάς που έβρισε και χτύπησε τους πιστούς

Εμφανίζεται μετανιωμένος ο ιερέας

Πολλές είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το περιστατικό με τον ιερέα που κατηγορείται πως έβρισε και χτύπησε πιστούς σε παρεκκλήσι στη Σαλαμίνα.

Ο ιερέας μέσω του δικηγόρου του, μίλησε στο Star και εμφανίζεται μετανιωμένος ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους πιστούς στη Σαλαμίνα.

«Ζητώ συγγνώμη για τον ίδιο και για την απρεπή συμπεριφορά του, η οποία όμως προκλήθηκε από μια πιστή. Βγήκε εκτός εαυτού από τις προκλήσεις που δέχτηκε. Είναι άνθρωπος και ο ιερέας, δε δικαιολογώ όμως τη συμπεριφορά του. Γι΄αυτό και ζήτησε και από το ποίμνιό του την Κυριακή συγγνώμη» είπε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο με ιερέα να βρίζει πιστούς σε εκκλησία

Το βίντεο με τις βρισιές και τις κατάρες στους πιστούς προκάλεσε σάλο με το περιστατικό να αποτελεί τη συνέχεια μιας σκληρής κόντρας, που έχει ανακύψει μεταξύ του ιερέα και του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής.

Πριν από 60 χρόνια, κάτοικοι της περιοχής στην περιοχή Κατσούλι στο Αιάντειο της Σαλαμίνας έχτισαν με δικά τους χρήματα τον μικρό ναό του Αγίου Παντελεήμονος.

Το Σάββατο οι αρχές συνέλαβαν τον ιερέα καθώς είχε κλειδώσει μέσα σε αίθουσα πέντε πιστούς ενώ όπως κατήγγειλε η πρόεδρος του Συλλόγου, ένας από αυτούς είχε προβλήματα υγείας.

«Τους χτύπαγε, τους φώναζε και τους κλείδωσε μέσα. Πήρα τηλέφωνο στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας και τους είπα: “Παιδιά κάντε κάτι γρήγορα, ο άνθρωπος πρέπει να πάρει ινσουλίνη και φοβήθηκα για την υγεία του”» είπε στο Star, η Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου “Κατσούλι Σαλαμίνας”, Γεωργία Βούλγαρη.