Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε ότι συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη

Αφροδίτη Λιάντου

Τι είπε για τα επαγγελματικά της

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και αναφέρθηκε στην σχέση της και τα επαγγελματικά της.

Αρχικά, ανέφερε: «Όταν γύρισα από το πανεπιστήμιο έμενα για ένα διάστημα στου Ζωγράφου, μετά έφυγα Κύπρο και στον 2ο χρόνο που ήμουν στην Κύπρο νοικιάσαμε ένα σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου, εγώ και ο Αλέξανδρος».

Και πρόσθεσε σχετικά με τη συγκατοίκηση: «Αυτός είναι που κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες. Είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο.

Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορονοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο».

Διαβάστε επίσης  Τάκης Καραγκούνιας: "Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα, αλλά είναι η αλήθεια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τις ερωτήσεις που αφορούν ένα ενδεχόμενο γάμου, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Σίγουρα αν είσαι χρόνια με τον άλλον – εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί – μπορεί να προχωρήσει η σχέση, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».

Για τα επαγγελματικά της, η Αφροδίτη Λιάντου δήλωσε: «Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη “Γη της Ελιάς”, μόνο για θέατρο. Δεν ξέρω γιατί. Εγώ δεν έχω ιδέα για τις φήμες που με ήθελαν σε σειρά της ΕΡΤ.

Μπορεί και γι’ αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι’ αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε. Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;».