Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Φωτογράφος μας παρακολουθούσε από το σπίτι, ήταν λίγο τρομακτικό»

Παλαιολόγου

Ένιωσε πως εισέβαλλαν στην ζωή της

Για την σχέση που είχε με τον Γιάννη Πάριο και την περίοδο που τους ακολουθούσαν φωτογράφοι σε όλες τις εξόδους τους μίλησε ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όπως αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μια φορά ένας φωτογράφος τους ακολούθησε από την Γλυφάδα που ήταν το σπίτι τους με τον Γιάννη Πάριο έως τον Νέο Βουτζά.

«Έχω νιώσει να εισβάλουν στην ζωή μου με μία συγκεκριμένη σχέση που είχε γίνει γνωστή. Με τον Γιάννη Πάριο. Βγαίναμε το πρωί από το σπίτι και από τον θάμνο πετάγονταν οι φωτογράφοι. Πού να το περιμένω; Ξέρεις ότι αν θα πας κάπου, θα σε φωτογραφίσουν αλλά όχι άλλος να είναι πίσω από έναν θάμνο. Τρομάζεις. Παθαίνεις πανικό.

Θυμάμαι ότι έκανα τότε ένα σίριαλ και είχα γύρισμα στον Νέο Βουτζά. Τότε μέναμε με τον Γιάννη στην Άνω Γλυφάδα. Μου λέει να έρθω μαζί σου στο γύρισμα; Πάμε λοιπόν από την Γλυφάδα στον Νέο Βουτζά. Σταματάω, παρκάρω, βγαίνουμε έξω και ξαφνικά βλέπω έναν τύπο με την φωτογραφική μηχανή να είναι από πίσω μας και να μας φωτογραφίζει. Του λέω ώπα για έλα εδώ! και μας απαντάει ότι μας παρακολουθούσε από το σπίτι. Ε δεν είναι λίγο τρομακτικό; Έκανε όλη την διαδρομή… Είναι λίγο κάπως αυτό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *