Αλίκη Κατσαβού για την Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι σοκαρισμένη – Δεν το ξέρει ακόμη ο Φοίβος»

Μάρθα Καραγιάννη

Όσα είπε για την σχέση ζωής του Κώστα Βουτσά με την σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Για τον θάνατο της κουμπάρας της, Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, εκφράζοντας την λύπη της για τον χαμό της μεγάλης σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου, έχω πολλά να θυμάμαι από εκείνη, είναι οι πρώτες ώρες μετά την απώλειά της, όλα γύρω είναι πολύ δύσκολα για όσους είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε δίπλα στη Μάρθα Καραγιάννη», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Μιλώντας για την γνωριμία της και την κουμπαριά με την ηθοποιό, η Αλίκη Κατσαβού ανέφερε: «Η Μάρθα ήταν κουμπάρα μας στον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά και νονά του Φοίβου, μαζί με τη Δώρα Ντούμα. Ο Κώστας της είχε ζητήσει να μας παντρέψει και να βαφτίσει το παιδί, ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος για την οικογένειά μας.

Μέσα από τα δικά μου μάτια, η Μάρθα φαντάζει το πιο θηλυκό μαγκάκι του κόσμου, ήταν μια μεγάλη σταρ, πίσω από την οποία υπήρχε μια ανθρώπινη πλευρά, αγαπητή και αξεπέραστη».

Η Μάρθα Καραγιάννη εκτός από κουμπάρα στον γάμο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, ήταν και η νονά του γιου τους, Φοίβου, ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει για την απώλειά της.

«Ο μικρός Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, πριν πάει στο σχολείο του, αύριο το πρωί, θα τον ενημερώσω, είμαι πάντα προετοιμασμένη για όλα. Ο Φοίβος είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Όσο για αυτά που θα διηγείται στον μικρό Φοίβο από τη Μάρθα Καραγιάννη και τον Κώστα Βουτσά, είπε ότι: «Στις μεγάλες παρέες, μιλούσαν οι υπόλοιποι, στη Μάρθα δεν άρεσε να μιλά η ίδια για τον εαυτό της. Με τον Κώστα είχαν μια πολύ αληθινή και ανθρώπινη σχέση, δεν ήταν μια τυπική σχέση δύο μεγάλων πρωταγωνιστών, ήταν σχέση ζωής. Θα θυμάμαι πολλά από την Μάρθα και τον Κώστα και θα τα διηγούμαι και στον Φοίβο», είπε η Αλίκη Κατσαβού στο TLIFE.