Αγγελόπουλος και Βαμβακούδη θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Αγγελόπουλος Βαμβακούση

“Βροχή” τα σχόλια στην ανακοίνωσή τους

Την ημέρα του Αγίου Δημητρίου επέλεξαν για να ανακοινώσουν επίσημα ότι θα γίνουν γονείς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν εκείνη που έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και βέβαια ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έλειπε!

Η μέλλουσα μαμά πόζαρε με τον σύζυγό της και τους δυο να έχουν από μια πιπίλα στο στόμα. Οι δυο πιπίλες «πρωταγωνίστησαν» και στην επόμενη εικόνα, με το ζευγάρι να μην κρύβει την ευτυχία του.

Οι δυο διαφορετικού χρώματος πιπίλες όχι μόνο προμηνύουν ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι αλλά ότι θα αποκτήσει… δίδυμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να τους εύχονται «καλό τα μωράκια σας».

Οι πρώτες φήμες για εγκυμοσύνη ξεκίνησαν την ημέρα που το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και η Δήμητρα Βαμβακούση εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Οι δυο τους ωστόσο, είχαν επιλέξει αρχικά να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη για λίγο καιρό, καθώς ο Γιώργος Αγγελόπουλος πέρασε δύσκολες ώρες αφού μια μέρα μετά το γάμο, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του.

Πηγή φωτό: Instagram (dimitravmk)