Αννα Φόνσου: “Οσο ζω θα ψηφίζω ΚΚΕ, δεν αλλάζω”

Άννα Φόνσου

Τι είπε για την σχέση με τον πατέρα της

Στην εκπομπή Δύο στη 1 με την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου φιλοξενήθηκε σήμερα η δημοφιλής ηθοποιός Αννα Φόνσου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο δεμένη ήταν με τον πατέρα της και αν έπαιξε ρόλο η παρουσία του στις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Δείτε επίσης: Η Άννα Φόνσου ισχυρίζεται ότι ο Ηλίας Μίχος την εξαπάτησε

«Ο πατέρας μου ήταν ιδιαίτερος άνθρωπος. Κατ’ αρχήν ήταν ο πιο πολιτικοποιημένος άνθρωπος που έχω δει κι έχω ακούσει, γιατί ήμουν και μικρή όταν ήταν στην εξορία. Τον εκτιμούσε ο Ρίτσος, ο Κατράκης. Έκανε τα ωραιότερα γλυπτά, επειδή ήταν από την Τήνο, ήταν πολύ όμορφος. Για την εποχή εκείνη να είσαι 1.89 και 75 κιλά και με μαλλί μακρύ. Κούκλος, μοντέρνος και πολύ πιο μπροστά από την εποχή του» ανέφερε η Άννα Φόνσου.

«Η εικόνα για εμένα με το ΚΚΕ είναι η επανάσταση, η τιμιότητα που διατηρούν μέχρι σήμερα, τόλμη και να είμαστε όλοι ίσοι. Εξάλλου εμένα ο πατέρας μου είχε εκπαιδεύσει την βάση του ΚΚΕ του τότε. Δεν ξέρω αν ζούσε γιατί τον έχασα 60 χρονών. Εγώ όσο ζω, ΚΚΕ θα ψηφίζω. Δεν αλλάζω. Έχω αντιρρήσεις, όπως όλοι, γιατί νομίζω ότι το ΚΚΕ πρέπει να το πάμε πιο μπροστά, να το καταλάβει ο κόσμος…» συμπλήρωσε η Άννα Φόνσου.

Διαβάστε επίσης  Δημήτρης Κουτσούμπας: Οι viral ατάκες στο Luben και το πρόβλημα υγείας του

Πηγή: zappit.gr