Αννα Μαρία Βέλλη: «Εφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα και δεν ήθελα να με δω στον καθρέφτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αννα Μαρία Βέλλη

Δήλωσε πως τον συντηρούσε οικονομικά και εκείνος την έλεγε τσιγκούνα

Για την κακοποίηση που είχε υποστεί στο παρελθόν από σύντροφό της μίλησε στο Youtube η Αννα Μαρία Βέλλη επεξηγώντας με λεπτομέρειες τα περιστατικά.

Όπως δήλωσε η Αννα Μαρία Βέλλη είχε φάει ξύλο από πρώην σύντροφο της και δεν άντεχε να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Ήμουν σε κακοποιητική σχέση. Προσπαθούσα να φύγω, και είναι πολύ δύσκολο αν δεν το ζήσεις. Κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω όταν κινδύνευσε σοβαρά η ζωή μου, όταν είπα ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που συνέβη.

Εκεί κατάλαβα ότι είμαι σε μία τοξική, χειριστική σχέση και πρέπει να φύγω . Έφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα, στα πλακάκια, καρούμπαλα.

Αν εγώ κάτσω και σου πω γιατί με έδειρε θα είναι σαν να δικαιολογώ την πράξη του. Η χειριστική σχέση είναι ότι σε πείθω ότι εσύ είσαι το πρόβλημα.

Ενώ είχα πολλή αυτοπεποίθηση, έφτασα στο σημείο να μη θέλω να με δω στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω» είπε η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Τον συντηρούσα και τον ζούσα οικονομικά και με έλεγε τσιγκούνα…. Μιλάμε για παράσιτο. Ζούσα με έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω ξύλο. Πέρα της χειριστικότητας και μου ότι με μείωσε…

Ο κόσμος έλεγε ότι θα με προωθήσει γιατί είναι διάσημος. Επέλεξα να μη μιλήσω όταν ήμουν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, για να μην κακοποιηθεί η ψυχούλα μου. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθω, να μη βλέπω εφιάλτες…

Τη στιγμή που συνέβαινε έκανε χιούμορ για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Αν οι φίλοι του τον ξέκοβαν, ίσως να έπαιρνε ένα έξτρα μάθημα κατέληξε η Άννα Μαρία Βέλλη.

Πηγή: megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *