Αννίτα Ναθαναήλ: “Καθημερινά ζούσα μέσα σε ένα νοσοκομείο”

Ναθαναήλ

“Ημουν πάντα με το ένα πόδι στον χώρο”

Η γνωστή ηθοποιός Αννίτα Ναθαναήλ παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεόραση από την οποία έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια, στη γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν είδες την Ιωάννα για πρώτη φορά;

Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά και ήρθε σπίτι μου ήμουν προετοιμασμένη ότι θα σφίξω τα δόντια και ότι δεν θα αντιδράσω ό,τι και να δω.

Όταν συναντηθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αντέδρασα ακριβώς έτσι. Ήταν σαν να μην αντίκρισα καμία αξιοσημείωτη βλάβη επάνω της και παρόλο που διαπίστωσα ότι είχε πάθει τεράστια ζημιά, προσπάθησα να φερθώ εντελώς φυσιολογικά.

Αυτό με πείσμωσε ακόμη περισσότερο και σκεφτόμουν μόνο πώς θα μπορούσα να τη βοηθήσω να βελτιώσει την εικόνα της. Βέβαια, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι αυτό θα συνέβαινε τόσο σύντομα.

Κάποιοι σε έχουν στο μυαλό τους ως μία πλούσια κοσμική κυρία που κάνει εμφανίσεις στην τηλεόραση και διάφορες εκδηλώσεις.

Προφανώς αυτοί που περιγράφεις δεν γνωρίζουν τίποτα για μένα και τη ζωή μου. Αντιμετωπίζω δυσκολίες, όπως όλοι, και δίνω καθημερινά τις δικές μου μάχες, γιατί αυτές δεν κάνουν διακρίσεις για κανέναν, είτε είναι οικονομικές είτε έχουν να κάνουν με ανθρώπους είτε θέματα υγείας.

Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Ιουλίου ζούσα καθημερινά μέσα σε ένα νοσοκομείο δίπλα στον πατέρα μου, ο οποίος εξακολουθεί να παλεύει, αλλά ευτυχώς πλέον βρίσκεται στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη 

Πριν από 22 χρόνια, όταν γνώρισα τον Κρις, έφτιαξα τη δική μου οικογένεια, την οποία στήριζα οικονομικά για ένα μεγάλο διάστημα καθότι ο Κρις ήρθε στην Ελλάδα ως ξένος παίκτης, χωρίς να έχει ένα κομπόδεμα στην άκρη.

Όταν σταμάτησε το πόλο και βρεθήκαμε ξαφνικά με δύο παιδιά, δυσκολευτήκαμε. Ευτυχώς ο Κρις αποφάσισε να κάνει επάγγελμα το χόμπι του με την τεχνολογία και εγώ επένδυσα στο όραμά του και έτσι γεννήθηκε η iRepair, στην οποία μπήκα ως συνέταιρος.

Για σένα έχει κλείσει ο κύκλος της τηλεόρασης;

Έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάντα με το ένα πόδι στον χώρο αυτό και είμαι ευγνώμων για όσο διήρκεσε.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στην αρχή του Ciao ANT1, που ήταν ζωντανά κάθε Κυριακή, έπινα ένα σφηνάκι τεκίλα για να με βοηθήσει να βγω στον αέρα χωρίς να τρέμω σαν το ψάρι.

Με τον σύζυγό σου είστε 22 χρόνια μαζί. Ισχύει αυτό που λένε, πως από ένα σημείο και μετά το ζευγάρι κάπως «αδελφοποιείται»;

Δεν είναι απαραίτητο αυτό, αλλά στην πράξη χρειάζεται μεγάλος αγώνας για να διατηρηθεί ένας γάμος τόσων χρόνων ζωντανός.

Άλλωστε μερικές φορές κάποια πράγματα και καταστάσεις δεν κρίνονται μόνο από τις πράξεις μας. Το πιο σημαντικό για μένα είναι το αίσθημα της οικογένειας.

Ο Κρις και τα κορίτσια είναι η οικογένειά μου και η απόλυτη προτεραιότητά μου. Είναι οι άνθρωποί μου, υπάρχει πραγματική αγάπη και αλληλοστήριξη.