Αντώνης Λουδάρος: “Η ζωή τα έφερε έτσι, που δεν θα κάνω παιδιά”

Ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή είχε σκεφτεί ότι θα ήθελε να έχει κάνει παιδιά.

Μίλησε ανήμερα τα Χριστούγεννα στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την Γιολάντα Ελευθεριάδου – Καραγιώργου. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην προσωπική του ζωή, στην επιθυμία του να κάνει ένα παιδάκι, ενώ μίλησε και για το πώς αντιλαμβάνεται εκείνος την ευτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Λουδάρος τόνισε ότι «Ευτυχία δεν σημαίνει μόνο το να είσαι σε έναν γάμο. Ευτυχισμένος άνθρωπος οφείλεις… Αυτή είναι η πορεία του ανθρώπου, δηλαδή ο δρόμος προς την προσωπική ευτυχία του καθενός. Τώρα, αν αυτό περνάει μέσα από έναν γάμο, πολύ ωραίο είναι, γιατί είναι πολύ ωραίο να φτιάξεις μια οικογένεια, να κάνεις παιδιά αλλά έχει και μεγάλη ευθύνη».

«Έχουμε μάθει να κάνουμε παιδιά και είμαστε συναισθηματικά αναλφάβητοι για να μπορέσουμε να δώσουμε, στα παιδιά που φέρνουμε στον κόσμο, όλο αυτό που χρειάζεται για να οργανωθεί ένας άνθρωπος και να προχωρήσει μέσα στη ζωή», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Νάσος Πατέτσος

«Δεν θέλω να παντρευτώ, όχι. Παρ’ όλα αυτά είχε περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό μου ότι θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Τελικά η ζωή όμως τα έφερε έτσι που δεν θα κάνω παιδιά. Η ευθύνη είναι τεράστια, δεν ξέρω αν θα μπορούσα τη σηκώσω», υπογράμμισε ο Αντώνης Λουδάρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *