Αποκάλυψη από το «Γεράκι» του «The Chase»: «Εχω κερδίσει σχεδόν 190000 ευρώ ως παίκτης σε τηλεπαιχνίδια»

Γεράκι The Chase

Εκανε το χόμπι του δουλειά του

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν χθες ο chaser Πάνος Δημάκης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τα τηλεπαιχνίδια.

Ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι» του «The Chase», είναι ο παίκτης που κατάφερε από συμμετοχές του σε τηλεπαιχνίδια να κερδίσει 190.000 ευρώ και που, πλέον, το χόμπι του έχει γίνει η δουλειά του.

Σε ερώτηση σχετικά με τις γνώσεις του, ο Πάνος Δημάκης ανέφερε ότι «η μνήμη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στα παιχνίδια γνώσεων. Πολλές φορές και η ίδια η Μαρία Mπεκατώρου με ρωτάει πώς τα θυμάμαι όλα.
Έχει να κάνει και με συνδέσεις. Αν ξέρεις καλή γεωγραφία είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσεις ένα γεγονός με το μέρος που εκτυλίχθηκε… Αυτό που λέω είναι ότι δεν είμαι πιο έξυπνος από οποιονδήποτε άλλο. Έχω βρει τρόπους», ανέφερε ο Πάνος Δημάκης.

Στη συνέχεια, το «Γεράκι» του «The Chase» ανέφερε σχετικά με τα τηλεπαιχνίδια: «Ξεκίνησα πριν πολλά πολλά χρόνια. Στο πρώτο που πήγα δεν κατάφερα να κάτσω στην καρέκλα. Ήταν ο Εκατομμυριούχος επί Παπαδόπουλου.

Κατάφερα επί Αθερίδη όμως μετά από λίγα χρόνια. Εκεί πήρα 3.500 ευρώ. Μετά πήγα στο Θησαυροφυλάκιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και εκεί πήρα την πρώτη χρονιά 40.000 και τη δεύτερη πήρα 15.000. Έπαιξα συνολικά σε 11 επεισόδια».

«Σε 16 επεισόδια είχα πάει στον Φερεντίνο σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε πολύ γνωστό. Λεγόταν Οι κληρονόμοι. Πήρα 30.000 εκεί. Δεν πήγα ποτέ σε παιχνίδια τύχης.

Ήθελα πάντα να διαγωνίζομαι σε γνώση. Στο ‘Still Standing’ ήμουν ο δεύτερος που πήρε τα 30.000 ευρώ. Στο ‘Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο’ είχα πάρει 50.000 ευρώ»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μίλησε με ενθουσιασμό για το βιβλίο του «Δεκαεπτά Κλωστές», που έγινε τηλεοπτική σειρά με την υπογραφή της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Σωτήρη Τσαφούλια.