Αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μια περίοδο γούσταρα σεξουαλικά τη Μαρία Μπακοδήμου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Οσα είπε για άλλες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο κανάλι του Fipster στο YouTube παραχώρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής δεν δίστασε, μάλιστα, να εκφράσει την ειλικρινή του άποψη για τηλεοπτικά πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαρία Μπακοδήμου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος».

«Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι! Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα».

Όσον αφορά, δε, την Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τοποθετήθηκε ως εξής. «Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο… το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».