Αποστόλης Τότσικας: “Κάθε άνδρας είναι πολύ λίγος, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τότσικας

Τι είπε για την σχέση του με τα παιδιά του

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς», τη σχέση με τα παιδιά του και τον ανταγωνισμό που έχει ζήσει στον χώρο της υποκριτικής.

«Εμφανίζομαι στη «Γη της Ελιάς» μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, που μου κάνει την τιμή να είμαι στο καστ. Ο “Σωκράτης” στη «γη της Ελιάς» θα ταράξει τα νερά. Με τον Αντρέα Γεωργίου είναι πάντα, μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, περνάμε τέλεια, γελάμε», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

Για τον ανταγωνισμό στον χώρο της υποκριτικής, ο ηθοποιός τόνισε πως, «ήμουν ένα παιδί που μου είχαν εμπιστοσύνη και οι δύο γονείς μου, με τον πατέρα μου είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Υπήρχαν συμπρωταγωνιστές μου που με ανταγωνίζονταν, αλλά τι να κάνω; Σηκώνω τα χέρια ψηλά» «Αυτό που δηλώνω είναι ότι είμαι αντι – ηθοποιός. Η αξία σου θα φανεί και η ίντριγκα θα μαθευτεί».

Διαβάστε επίσης  Νίκος Αναδιώτης: «Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου, έχω κι εγώ αμαρτήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είμαι πολύ κακός στα οικονομικά. Τελευταία δεν το κάνω, έχω έναν άνθρωπο που μιλάει για εμένα. Είναι πολύ ωραίο πράγμα που έγινα σε μικρή ηλικία πατέρας, γίνεσαι ακόμα καλύτερος. Βλέπω πράγματα στα παιδιά μου μια αναρχία, που την είχα κι εγώ ως παιδί», συμπλήρωσε σχετικά με τα παιδιά του.

«Μπορεί ο κάθε άνδρας να στο παίξει πολύ μάγκας, αλλά είναι πολύ λίγος, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μια γυναίκα που γεννάει», δήλωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Για τις ερωτικές σκηνές στις σειρές και την αντίδραση των παιδιών του, ο ηθοποιός αποκάλυψε κλείνοντας πως, «φίλησα στο σίριαλ την Τζένη Θεωνά και γύρισε ο γιος μου και είπε στην γυναίκα μου, “ο μπαμπάς θα γυρίσει σπίτι;”».