Μπάρμπα: “Οταν βγήκε η Κορινθίου με είχε πιάσει η καρδιά μου, λέω πάει καταστράφηκα”

Μπάρμπα

Τι αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε σήμερα στο πλατό των προκειμένου να συναντήσει την Ντορέττα Παπαδημητρίου, την Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Βάνα Μπάρμπα δε δίστασε, ωστόσο, να μιλήσει μέσα σε όλα με ειλικρίνεια για τον ανταγωνισμό που υπάρχει ανάμεσα στις γυναίκες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ειδικότερα, αφού ξεχώρισε την προσπάθεια των τριών κυριών στην πρωτότυπη εκπομπή που παρουσιάζουν στο MEGA, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έτυχε η γυναικεία συνεργασία να κάτσει σε σας και να είναι καλή. Αυτά είναι μπούρδες. Οι γυναίκες είναι πάντα ανταγωνιστικές από την φύση τους. Πάντα.

Δηλαδή μην κοιτάς εγώ τώρα που μεγάλωσα και βλέπω τα κορίτσια με αγάπη, ας ήμουν στην ηλικία τους και θα σου ‘λεγα εγώ! Θα καθόμουν πλάι στην Ντορέττα έτσι άνετα; Απλά τώρα είμαι σε μια άλλη ηλικία, έχω κάνει τον κύκλο μου και είμαι άνετη».

«Παλαιότερα δεν υπήρχε κανείς στα τραπέζια που καθόμουν. Το γυναικείο φύλο έφευγε! Δεν υπήρχε καμία ωραιότερη από μένα οπότε… Το είχα λύσει. Μόλις έμπαινα σε ένα τραπέζι, έφευγαν όλοι και έμενα μόνη με δυο τρεις άντρες. Όταν, όμως, μεγάλωσα και άρχισα να βλέπω ωραιότερες από εμένα, γιατί αυτή είναι η ζωή, να ανοίξει η γη να τις καταπιεί ήθελα! Δεν τις άντεχα» πρόσθεσε η ηθοποιός στο Roomies. «Όταν βγήκε η Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω «αμάν, πάει πια! Κάηκα»! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει η καρδιά μου! Λέω πάει, καταστράφηκα».

Αφοπλιστική, όπως πάντα, η Βάνα Μπάρμπα στο Roomies του MEGA!

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *