Μπεν Αφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε την νοικιασμένη του Lamborghini

Νοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα

Άσχημη κατάληξη είχε η απόφαση του Μπεν Άφλεκ να αφήσει τον γιο του, Σάμιουελ, να καθίσει πίσω από το τιμόνι της νοικιασμένης του Lamborghini, καθώς το αυτοκίνητο κατέληξε κολλημένο σε μια BMW που βρισκόταν από πίσω.

Ο ηθοποιός και η αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Εκεί ο Μπεν Άφλεκ επέτρεψε στον γιο του να κάτσει στο τιμόνι της πολυτελούς Lamborghini και τα αποτελέσματα δεν ήταν και πολύ ευχάριστα.

Ο κινητήρας της κίτρινης Lamborghini Urus, η οποία νοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα, βρισκόταν σε λειτουργία και ο γιος του Μπεν Άφλεκ αποφάσισε να βάλει στο αυτοκίνητο όπισθεν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το άλλο όχημα εξίσου ακριβό με την Lamborghini.

Μετά το περιστατικό ο Σάμιουελ βγήκε από τη Lamborghini και ο Μπεν Άφλεκ έτρεξε τρομαγμένος να αγκαλιάσει τον γιο του για να τον παρηγορήσει ενώ, αργότερα, ο μικρός Σάμιουελ εθεάθη να περπατά χέρι – χέρι με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Σύμφωνα με την DailyMail, υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους. «Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω. Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο», είπε. Με άλλα λόγια: δεν έκανε και τίποτα το παιδί…