Μπίγαλης: “Εφτασα στο σημείο να δανειστώ για να επιβιώσω”

Μπίγαλης

Ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε πως την περίοδο της καραντίνας, όπου είχαν σταματήσει όλες οι συναυλίες και τα ζωντανά προγράμματα, είχε φτάσει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση. «Μετά από 1,5 χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής που πραγματικά εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Αλλά καταλαβαίνετε ότι φτάσαμε σε […]

Ο τραγουδιστής Κώστας Μπίγαλης αποκάλυψε πως την περίοδο της καραντίνας, όπου είχαν σταματήσει όλες οι συναυλίες και τα ζωντανά προγράμματα, είχε φτάσει σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση.

«Μετά από 1,5 χρόνο αυτής της φοβερής διακοπής που πραγματικά εμάς τους καλλιτέχνες μας έχει τσακίσει γιατί οι περισσότεροι δεν είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι. Αλλά καταλαβαίνετε ότι φτάσαμε σε κάποια σημεία να δανειζόμαστε 20αρικα ο ένας από τον άλλον για να επιβιώσουμε. Τώρα δηλαδή να πω δεν έχω και να κάνω ένα τηλέφωνο και από τον χώρο που ξέρω εγώ, είναι συγκινητική η υποστήριξη που είχαμε όλο αυτό το διάστημα» εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας Μπίγαλης μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *