Μπρους Γουίλις: Διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρεται από την υποκριτική

Γουίλις

H ανάρτηση της Ντέμι Μουρ

Με αφασία διαγνώστηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός Μπρους Γουίλις, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του σήμερα (30/03), κάτι που τον οδηγεί στο να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ, ανακοίνωσε τα θλιβερά αυτά νέα για τον Μπρους Γουίλις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του σε κοινή δήλωση και πρόσθεσε, ότι θα «απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε η οικογένεια του σταρ του «Die Hard», συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Διαβάστε επίσης  Χειροτερεύει η υγεία του Μπρους Γουίλις - Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο

Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληξε η δήλωση που ετοίμασε η σύζυγός του Έμμα, ​​η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ και όλα τα παιδιά του.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση κοινοποιήθηκε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Ντέμι Μουρ, με την οποία ο Γουίλις διατηρεί άριστες σχέσεις.