Μπρους Γουίλις: Συγκινεί η σύζυγος του για την επέτειο γάμου τους

Ο Μπρους Γουίλις και η Έμα Χέμινγκ συμπληρώνουν σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου δεκατέσσερα χρόνια γάμου.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, για την 14η επέτειο του γάμου τους και την πρώτη μετά τη διάγνωση του Μπρους Γουίλις με άνοια. Αφορμή για την ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ στάθηκε η απρόσμενη «πράξη αγάπης» μίας φίλης της.

Δείτε επίσης: Μπρους Γουίλις: To δράμα που ζει η μητέρα του

«Σήμερα συμπληρώνω 14 χρόνια γάμου με τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου. Ξύπνησα με την καρδιά μου γεμάτη, αλλά αυτό που έχω συνέχεια στο μυαλό μου είναι μια πράξη καλοσύνης που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας από χθες καθώς με ενέπνευσε. Σε μια σχολική εκδήλωση των παιδιών μας, ανέφερα σε μια φίλη μου ότι αύριο είναι η επέτειος του γάμου μας με τον Μπρους Γουίλις. Λίγο αργότερα, η φίλη μου μου έστειλε μήνυμα ότι άφησε “κάτι μικρό” για εμένα στην πόρτα του σπιτιού μου. Ήταν ένα γλυκό μπουκέτο με λουλούδια και μια κάρτα πάνω που έγραφε “χαρούμενη επέτειο”» έγραψε η Έμα Χέμινγκ, ανεβάζοντας και την φωτογραφία από τα λουλούδια .

«Με έκανε να σκεφτώ πόσο διαφορετικά ζουν αυτές τις “ειδικές ημέρες” όσοι φροντίζουν ανθρώπους με ανίατες ασθένειες. Διότι, ο άνθρωπός μας κάποτε μπορούσε να θυμάται αυτά τα γεγονότα ενώ τώρα απλά δεν γίνεται. Το συμπέρασμά μου είναι ένα. Εάν γνωρίζετε κάποιον που φροντίζει έναν άνθρωπο, μην ρωτάτε τον εαυτό σας τι να κάνετε για να τον βοηθήσετε, απλά κάντε το. Σε ευχαριστώ Τζούλια, έκανες πολύ ιδιαίτερη τη σημερινή ημέρα», κατέληξε η σύζυγος του Μπρους Γουίλις.