Χώρισε γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι ενώ μέχρι πρότινος εμφανίζονταν μαζί

Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος έπειτα από τρεις μήνες σχέση, αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Αντωνά, «τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες».

Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά, πού ωραία. Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε».

«Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να είναι ξανά μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα. Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Γιατί παίρνοντας η Κάτια την απόφαση να πάει στο Λονδίνο, έφερε μεταξύ τους μία περίεργη συζήτηση. Αυτός της είπε ότι δεν μπορώ να έχω μία σχέση εξ’ αποστάσεως, εσύ εκεί θα έχεις την καθημερινότητά σου, τη ζωή σου. Δοκίμασε την τύχη σου και αν κάποια στιγμή γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα, ίσως και να το ξανασυζητήσουμε», τόνισε η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *