Χωρισμός βόμβα για αγαπημένη τραγουδίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η γνωστή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη, το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο μετά από 2,5 χρόνια έγγαμου βίου.

«Έχει γίνει αίτηση διαζυγίου και μιλάμε για ένα συναινετικό διαζύγιο και είναι θέμα ημερών ή και ωρών η οριστικοποίησή του», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής.

Τελικά, οι φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες, επιβεβαιώθηκαν.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ο γάμος στις Σπέτσες

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Οκτώβριο του 2020 στις Σπέτσες, μόλις λίγους μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης του. Το σκηνικό τη μέρα του γάμου τους θύμιζε παραμύθι και τόσο η αγαπημένη ερμηνεύτρια όσο και ο γνωστός δικηγόρος έδειχναν να λάμπουν ο ένας δίπλα στον άλλον.

Τελικά όμως, 2,5 χρόνια μετά οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, καθώς οι διαφορές τους ήταν περισσότερες από όσα τους ένωναν.

Να θυμίσουμε πως λίγες ημέρες πριν, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε πραγματοποιήσει την παρουσίαση του δίσκου της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ενώ όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τον σύζυγό της, εκείνη απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά πως είναι κουραστικό να τη ρωτούν συνέχεια γι’ αυτό το θέμα.

Αυτή την περίοδο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει επιλέξει να δώσει βάση στα επαγγελματικά της. Το καλοκαίρι μάλιστα, πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια ξεχωριστή περιοδεία που ετοιμάζουν.