Χρήστος Δάντης: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το ατύχημα σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη

Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η νέα ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Ένα ατύχημα το οποίο τον ανάγκασε να ακυρώσει την εμφάνιση του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης είχε ο Χρήστος Δάντης γιατί είχε ένα ατύχημα.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram, ο τραγουδιστής χτύπησε στα πλευρά του, καθώς κατά την προετοιμασία της νέας του εμφάνισης, βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό του τραγουδιστή για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε επίσης: Χρήστος Δάντης: Το ατύχημα σε αυτοσχέδια τάφρο – Ακυρώνει την εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγραψε: «Πόσο μας τρόμαξες ρε γαμώτο σου… Ζητάω συγγνώμη που δεν έχω προλάβει να απαντήσω στα αμέτρητα μηνύματά σας που αφορούν την κατάσταση υγείας του Χρήστου».

«Ανεβάζω στόρι για να σας ηρεμήσω, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχετε κι εσείς μια εικόνα. Γλιτώσαμε από τα χειρότερα. Σας ευχαριστώ για το νοιάξιμο και τη συμπόνια που μου δείξατε αυτές τις ώρες. Επιστρέφουμε σήμερα Αθήνα», συμπλήρωσε, κάτω από μια κοινή της φωτογραφία με τον τραγουδιστή.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης ατύχημα story