«Δεν μετανιώνω που είπα όχι στο Bachelor, μειώνει τις γυναίκες»

bachelor

Σε ποιον ανήκει η συγκεκριμένη δήλωση

«Το Bachelor μειώνει τις γυναίκες», όπως ανέφερε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Συγκεκριμένα, στο περιοδικό “TV O Clock” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο μίλησε ο Σπύρος Νικολαϊδης, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή στο My Style Rocks, όπου και αποκάλυψε την άρνησή του να γίνει ο νέος Bachelor.

Από τις προτάσεις που σου έγιναν, όπως αυτή του Alpha για να γίνεις ο νέος Bachelor, υπήρξε κάποια στιγμή που μετάνιωσες για το όχι σου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω που είπα όχι σε ένα πρότζεκτ που κατά τη γνώμη μου δεν κρατάει σωστές ισορροπίες μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου φύλου. Σε σημείο, μάλιστα, που φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό. Θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα στη ζωή μου και τα χρήματα δεν είναι το παν. Οι 100.000 ευρώ ή όσα χρήματα και να μου πρόσφεραν, δεν θα με έπειθαν να σπάσω τους ηθικούς φραγμούς μου.

Σε τι βλέπεις τον εαυτό σου πιο εύκολα και θα ήθελες να δοκιμαστείς;

Τηλεοπτικά θα προτιμούσα να παίζω σε σίριαλ, παρά να παρουσιάζω κάποια εκπομπή, εκτός κι αν η θεματολογία είναι λίγο πιο εξτρίμ από το συνηθισμένο. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κινηματογράφο, παίζοντας σε ταινίες με μαχητικές σκηνές.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *