Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: “Eίναι το λιμάνι μου, η χαρά μου “

Βανδή

Τι είπε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σήμερα προβλήθηκε το πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις αλλαγές στην ζωή της και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Όσον αφορά τον έρωτα, δεν είναι κάτι που επεδίωξα, αλλά προέκυψε. Δεν προκύπτει ποτέ τίποτα τυχαία στην ζωή μας. Συμβαίνει γιατί είναι να συμβεί κι επειδή μάλλον δεν είναι κάτι καθόλου καλά. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Το τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας, δεν με αφορά καθόλου. Δεν κοιμάμαι κάθε βράδυ με την άποψη του καθένα, αλλά σε μια αγκαλιά. Έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο αισθάνομαι αρμονία, πόθο, χαρά, παιδί, γυναίκα και τόσα πολλά πράγματα. Είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου» δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το πράγμα γιατί έτσι είμαστε μεγαλωμένοι. Ότι υπάρχει το σωστό timing να τελειώσεις το σχολείο, να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Μια γυναίκα που θέλει στα 50 να κάνει παιδί, να κάνει παιδί. Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο, αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί αν γίνει και μάνα. Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις… Δεν υπάρχει ηλικία στο τι γεμίζει εσένα γιατί γίνεσαι και καλύτερος άνθρωπος και λειτουργείς καλύτερα κι ως προς το περιβάλλον σου. Τα παιδιά αυτό που θέλουν είναι να έχουν ευτυχισμένους γονείς» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε επίσης  Δέσποινα Βανδή: Στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη στην Ρόδο (ΦΩΤΟ)