Δέσποινα Βανδή: Εκφράζει τον έρωτά της δημόσια για τον Βασίλη Μπισμπίκη -“Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι”

Βανδή

“Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος”

Πλέον η Δέσποινα Βανδή δεν χρειάζεται να κρύβει από τα φώτα της δημοσιότητας, τον έρωτά της για τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Παρ’ όλο που στο ξεκίνημα της σχέσης τους πριν από περίπου ένα χρόνο τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν τον έρωτά τους κρυφό, πλέον οι δυο τους αντιμετωπίζουν τη δημοσιότητα τελείως διαφορετικά.

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή με μία ανάρτησή της θέλησε να εξομολογηθεί δημόσια τον έρωτά της για τον Βασίλη Μπισμπίκη ανεβάζοντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία έγραφε: «Σ’ αγαπώ μέχρι το φεγγάρι».

Σε ακόμα μία ανάρτησή της αμέσως μετά, το ζευγάρι πόζαρε μαζί με τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στο κλαμπ που διαθέτει ο τελευταίος στο Λουτράκι.

Διαβάστε επίσης
Δέσποινα Βανδή για Ελένη Μενεγάκη: «Είπε τέτοιο πράγμα;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάντως, δεν ήταν από την αρχή όλα ρόδινα για τον Βασίλη Μπισμπίκη σε ό,τι είχε να κάνει με τον τρόπο που κατάφερνε να διαχειριστεί ο ίδιος τη δημοσιότητα.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν.

Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια. Δεν ένιωσα κυνηγητό, υπήρχε. Τώρα κάπως έχει σταματήσει. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις.

Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δεn νιώθω κάτι άσχημο».

Πηγή: gossip-tv.gr