Δέσποινα Βανδή: «Οταν σκέφτομαι τη λέξη “έρωτας” μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης Μπισμπίκης» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέσποινα Βανδή

Ανέφερε σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια

Με αφορμή τη συναυλία της στα Γιάννενα για τα 30 χρόνια καριέρας της, η Δέσποινα Βανδή, έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και στη δημοσιογράφο, Αθηνά Γεωργοπούλου.

«Όταν με βρίσκουν νέα παιδιά στον δρόμο και μου λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μου, λέω ευτυχώς που δεν είναι η γιαγιά τους να μου το πει. Μέχρι τη μαμά το ακούω, εντάξει… Αν πιάσουμε τις γιαγιάδες…» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα κι αν είσαι άυπνος. Δεν σε νοιάζει αν τρως, είναι όλα υπέροχα…» πρόσθεσε, επίσης, η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Η ραδιοφωνική παραγωγός τη ρώτησε στη συνέχεια: «Όταν ακούς τη λέξη “έρωτας” τι θα πεις;» με τη Δέσποινα Βανδή να απαντάει «Βασίλης».

Διαβάστε επίσης  Δέσποινα Βανδή: Αντέδρασαν οι Τούρκοι μετά την ακύρωση της συναυλίας - «Να γυρίσεις πίσω κολυμπώντας»

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τα παιδιά της. «Ως μητέρα με βαθμολογώ με 9,5, θα αφήσω ένα μικρό ποσοστό κάπου έχω κάνει κάτι λαθάκια. Όταν με ρώτησες πριν για επιτυχία, θα σου έλεγα τα παιδιά μου. Νιώθω ότι, ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μ ου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Είναι καλοί άνθρωποι με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα, δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να το νιώθουν αυτό» εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.
Πηγή φωτογραφίας: Instagram (desp1navandi)