Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Το “καυτό” φιλί πάνω στην πίστα (ΒΙΝΤΕΟ) 

Τα βλέμματα τράβηξαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή χθες (18/2) στο μαγαζί που εμφανίζεται η τραγουδίστρια.

Μέχρι και πρόσφατα, η Βανδή τον κοιτούσε από την πίστα, του έκανε αφιερώσεις και μιλούσε τρυφερά για εκείνον που συνήθως καθόταν σε μία θέση απέναντί της.

Όμως το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός αποφάσισε να ανέβει στην πίστα, τη στιγμή που η σύντροφός του τραγουδούσε μία από τις επιτυχίες της.

Την πλησίασε με χορευτικές κινήσεις και τότε η Δέσποινα Βανδή τον αγκάλιασε για να του αφιερώσει τους στίχους «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα» από το τραγούδι της, «Ένα τσιγάρο διαδρομή».

Δευτερόλεπτα μετά την αφιέρωση, το ζευγάρι αντάλλαξε ένα μεγάλο φιλί στην πίστα, την ίδια ώρα που πανέρια με τα γαρύφαλλα έπεφταν πάνω τους. Κατά τη διάρκεια της τρυφερής στιγμής ανάμεσά τους, μερικοί από τους θαμώνες χειροκροτούσαν, άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους για να απαθανατίσουν τη στιγμή και άλλοι τους πέταγαν λουλούδια.

Φεύγοντας από την αγκαλιά της τραγουδίστριας, ο ηθοποιός χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν»

Πρόσφατα, ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε και πάλι μεταξύ των θαμώνων του νυχτερινου κέντρου και τράβηξε τα βλέμματα όλων, όταν η Δέσποινα Βανδή θέλησε να του κάνει μία ερωτική εξομολόγηση την ώρα που τραγουδούσε.

Αφού διέκοψε για λίγο τη ροή του προγράμματος, η τραγουδίστρια ακούμπησε σε έναν στύλο που βρίσκεται στη σκηνή για τους χορευτές του σχήματος. Κοιτάζοντας ευθεία και προς τον Βασίλη Μπισμπίκη, ακούγεται να του λέει χαμογελαστή: «Και να μην ήμουν ερωτευμένη, απόψε θα σε ερωτευόμουν».

Πηγή: protothema.gr