Διαψεύδουν Χάρι και Μέγκαν οι υπάλληλοι του Μπάκιγχαμ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Μάλιστα, οι νέες αντιδράσεις έρχονται από υπαλλήλους των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Πηγές, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail, εξηγούν ότι στη Μέγκαν Μαρκλ δόθηκαν ως συνεργάτες και μέντορες κάποιοι πολύ έμπειροι άνθρωποι από το ανώτερο προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ, ήδη από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκε το Χάρι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο ζευγάρι επετράπη να επιλέξει τη δική τους ομάδα 15 ατόμων προκειμένου να στελεχωθεί το δικό τους γραφείο με έμπιστους και ταλαντούχους ανθρώπους

«Είναι ανόητο να κάνουμε μια τέτοια γενίκευση», σχολιάζει άτομο από το παλάτι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. «Υπήρχε μια λαμπρή ομάδα πολύ έμπειρων και πιστών βοηθών για να τους βοηθήσει. Δυστυχώς, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι δεν ήταν πρόθυμοι να ακούσουν κανέναν».

Η βασίλισσα φέρεται να έπεισε ακόμη και την επί μακρόν αναπληρώτρια ιδιωτική γραμματέα της, Σαμάνθα Κοέν, η οποία αποχωρούσε τότε από το παλάτι, να παραμείνει προκειμένου να εργαστεί για το ζευγάρι.

Η γεννημένη στην Αυστραλία Κοέν, μητέρα τριών παιδιών, θεωρήθηκε η καλύτερη δυνατή επιλογή. Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο γραφείο Τύπου, αναβαθμίστηκε σε γραμματέα Τύπου και μετά μεταφέρθηκε στο προσωπικό γραφείο της Βασίλισσας, το 2010 ως μια από τους βασικούς συμβούλους της Βασίλισσας.

«Η βασίλισσα της έδωσε την Σαμ, την πιο αξιόπιστη και ασφαλή βοηθό», είπε μια πηγή στην εφημερίδα, απαντώντας στη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι ενώ η βασίλισσα ήταν «θαυμάσια», η ίδια δεν είχε λάβει καμία καθοδήγηση για το πώς να συμπεριφέρεται ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Σε αντίθεση με αυτό που βλέπετε στις ταινίες, δεν μου έγινε κανένα μάθημα για το πώς μιλάω, πώς να σταυρώνω τα πόδια μου, πώς να είμαι μέλος της βασιλικής οικογένειας», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Ούτε τον Εθνικό Ύμνο δεν μου έμαθαν. Κανείς δεν σκέφτηκε να πει, “Είσαι Αμερικανή. Δεν θα το ξέρεις αυτό”. Και έτσι, αργά το βράδυ, googlαρα των εθνικό ύμνο. Δεν ήθελα να τους ντροπιάσω. Κάθισα και έμαθα 30 ύμνους για την εκκλησία. Κάναμε την προπόνηση πίσω από τα παρασκήνια γιατί ήθελα απλώς να τους κάνω περήφανους», συμπλήρωσε στη συνέντευξη.

Ο Χάρι υποστήριξε τους ισχυρισμούς της Μέγκαν, λέγοντας ότι ένας από τους κύριους λόγους για την απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα ήταν «η έλλειψη υποστήριξης και έλλειψη κατανόησης».

«Αυτή η εικόνα μιας Μέγκαν Μαρκλ που δεν την βοήθησε κανείς με το πρωτόκολλο, που κανείς δεν της έμαθε να κάνει υπόκλιση και που έπρεπε να googlάρει τον Εθνικό Ύμνο, δεν είναι αληθής», είπε ένας από τους ανθρώπους του παλατιού στην εφημερίδα.

«Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπαινίχθηκαν στη συνέντευξή τους ότι ο Χάρι και ιδιαίτερα η Μέγκαν ήταν μόνοι τους», ανέφερε άνθρωπος του παλατιού συμπληρώνοντας: «Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι να μπαίνεις σε αυτόν τον κόσμο τόσο γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε μια ομάδα υποστήριξης. Σε αντίθεση με όσα είπαν, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και ήταν αποφασισμένα να τους βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Ήθελαν να κάνουν τον Χάρι και τον Μέγκαν ένα success story. Δυστυχώς εκείνοι δεν ήθελαν να ακούσουν. Ο Χάρι ήταν από τη φύση του δύσπιστος με το παλάτι και η Μέγκαν Μαρκλ πραγματικά δεν ήθελε να μάθει».

Η Daily Mail βρίσκεται σε διαρκή αντιπαράθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, αντιπαράθεση που τους έχει οδηγήσει και στα δικαστήρια, σε μια δίκη που κέρδισε πρόσφατα η δούκισσα του Σάσεξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *