Δήμητρα Βαμβακούση: «Είμαι ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα», γράφει στον Γιώργο Αγγελόπουλο

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβουν σε μερικές μέρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, όπως «μαρτύρησε» το προσκλητήριο του γάμου τους.

Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Λίγο μετά την είδηση ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η πρώην παίκτρια του  Survivor προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση σχετικά με τον μέλλοντα σύντροφό της.

Δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες τους στη θάλασσα, να είναι αγκαλιασμένοι και να διασκεδάζουν, ενώ η Δήμητρα Βαμβακούση έχει βουτήξει στο νερό, με τα ρούχα.

Δείτε επίσης: Ντύνεται γαμπρός για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στην πρώτη της δημόσια εξομολόγηση για τον «Ντάνο» του Survivor, έγραψε:

«Βλέποντας αυτή την φωτογραφία, έχοντας βουτήξει με τα ρούχα στην θάλασσα , αναλογίζομαι πως σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να θέλω να διατηρήσω την “όψη” σου αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο . Σε θαυμάζω! Αποτελείς παράδειγμα που είσαι πάντα ο εαυτός σου. Σε ευχαριστώ που πίστεψες σε μένα. Είχαμε μια πολύ δύσκολη αρχή όμως πλέον είμαι στην ομάδα σου οριστικά και αμετάκλητα».

Αν και ο πρώην νικητής του «Survivor» διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η είδηση του γάμου έγινε γνωστή από το Mykonos Live Tv.

Το προσκλητήριο

Το χαρμόσυνο γεγονός γνωστοποίησε ο δικηγόρος Αναστάσιος Ντούγκας ανεβάζοντας σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Αγγελόπουλος

Πηγή φωτό: Instagram (dimitravmk)