Δημήτρης Κόκοτας: Πως προχωράει η προσπάθεια αφύπνισης

Δημήτρης Κόκοτας

Αγωνία για τον τραγουδιστή

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του παραμένοντας στη ΜΕΘ του του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς”.

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τη στιγμή που εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και οι εξελίξεις χαρακτηρίζονται από τους θεράποντες γιατρούς του, ως συγκρατημένα αισιόδοξες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το iatropedia.gr, το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα της 24ωρης καταγραφής ήταν καλό, επομένως οι γιατροί έχουν το “πράσινο φως” να προχωρήσουν σιγά – σιγά στην αφύπνιση του ασθενή, χωρίς ωστόσο ο ίδιος προς το παρόν να δείχνει ότι ανταποκρίνεται.

Το επίπεδο της συνείδησής του δεν είναι τέτοιο που να αντιδρά σε ερεθίσματα, όπως σημειώνουν, ωστόσο, οι ίδιοι δεν εγκαταλείπουν και δεν χάνουν τις ελπίδες τους.

Δεν αποκλείεται, όπως λένε, τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη που να αιφνιδιάσει τους πάντες.

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τον συμπαθή τραγουδιστή, ενώ δεν έχουν σταματήσει λεπτό, όπως λένε οι πληροφορίες, να ενδιαφέρονται και να ρωτούν την οικογένεια γνωστοί και άγνωστοι, καλλιτέχνες και θαυμαστές, αναφέρει το newsit.gr.