Διονύσης Σχοινάς: «Εβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα χωρίσουμε με την Καίτη»

Σχοινάς

Οι αποκαλύψεις που έκανε για την γνωστή εκείνη βραδιά

Για την δημόσια πρόταση γάμου που είχε κάνει πριν περίπου 25 χρόνια στην Καίτη Γάρμπη μίλησε ο Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν”.

Όπως αποκάλυψε ο Διονύσης Σχοινάς για εκείνη τη βραδιά, κανείς δεν γνώριζε πως θα κάνει πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή.

«Εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα.

Δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω» ανέφερε ο Διονύσης Σχοινάς.