Δώρα Χρυσικού: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της με τον καρκίνο

Χρυσικού

Τι είπε για την μήνυση στον Κιμούλη

Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού που υποδύεται την Αρετή στην αγαπημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ήταν καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου.

Μεταξύ άλλων η Δώρα Χρυσικού μίλησε για την σειρά αλλά και την περιπέτεια της υγείας της.

«Νομίζω λίγο την αδικούμε, είναι μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένα όρια, έτσι έχει μάθει, έτσι έχει μεγαλώσει, αυτό διαιωνίζει, τον λανθασμένο τρόπο» εξηγεί. Αναφέρει επίσης πως η «Αρετή» είναι μία γυναίκα που εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα. «Η Αρετή δεν καταλαβαίνει ότι βλάπτει τους αγαπημένους της. Εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα» σημείωσε. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι σχέσεις με τα τηλεοπτικά της παιδιά να φτιάξουν στα επόμενα επεισόδια.

«Αν μπορώ να πω κάτι για τον καρκίνο, είναι ότι οι αλλαγές είναι ένα μεγάλο σοκ. Οι άνθρωποι μετά από μεγάλο σοκ αλλάζουν. Αυτό που κατάλαβα εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία με την ασθένεια είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι, νομίζω ότι απλά γίνεσαι περισσότερο αυτό που ήσουν».

«Με μεγαλύτερη ορμή μπαίνω πια σε αυτά που θεωρώ σημαντικά. Είναι ένα μάθημα που πήρα» επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης  Σοκαριστική καταγγελία από καρκινοπαθή: Τράπεζα του κατάσχει το ακατάσχετο επίδομα (ΦΩΤΟ)

Τι είπε για την μήνυση στον Κιμούλη

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και τη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του δηλώνει χαρακτηριστικά πως οι ηθοποιοί καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και να «αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες».

«Μας έγινε αγωγή που εμπίπτει στον αστικό κώδικα που ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση. Από εμένα ζητούνται συγκεκριμένα 350.000 ευρώ, από τη Ζέτα (Δούκα) λίγο περισσότερα» αποκάλυψε.

Εκτιμά πως οι μηνύσεις του Γιώργου Κιμούλη προσπαθούν να καταστήσουν όλους τους μάρτυρες αναξιόπιστους και δηλώνει η ίδια πως δεν θα κάνει πίσω και δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ολοκληρώνοντας, επέστρεψε στο θέμα της σειράς και της ηρωίδας της δηλώνοντας πως έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον από την «Αρετή» αλλά και από το αυριανό επεισόδιο που θα έχει να δώσει πολλά.