Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Κακαβά

Κακαβάς

“Εχασε” αγαπημένο του πρόσωπο

Δύσκολες ώρες περνάει ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κακαβάς.

Και αυτό γιατί είναι συγκλονισμένος, μετά τον χαμό της Ντόρας Κωστίδου. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι κάποτε και ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως «έφυγε» η Ντόρα. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο Κώστας Κακαβάς δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη του.

«Είχα την τύχη στη ζωή μου να με αγαπήσουν υπέροχες γυναίκες και μάλιστα από πολύ καλά σπίτια. Υπέροχα πλάσματα. Ήμουν απόλυτα πιστός και ειλικρινής μαζί τους. Η Ντόρα ήταν ένα νοικοκυροκόριτσο που δυστυχώς η σχέση μας δεν κατέληξε σε γάμο.

Όταν έμαθα για το φευγιό της Ντόρας, λύγισα. Δεν μπορώ ακόμα να κοιμηθώ τα βράδια από τη θλίψη μου. Δεν πιστεύω ότι έχει πεθάνει για να την αποχαιρετήσω. Πιστεύω κάπου θα ξανασμίξουμε και πάλι θα γελάσουμε δυνατά, όπως παλιά.

Διαβάστε επίσης  Σαντορίνη: «Το σώμα του πατέρα μου είχε παραμορφωθεί», λέει η κόρη του συντηρητή βίλας

Δεν μπορώ να αποχαιρετήσω τη Ντόρα, ούτε να της πω “καλό παράδεισο”, γιατί δεν πιστεύω πως έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο ένιωθα και νιώθω και για το φίλο μου, Ανδρέα Μπάρκουλη. Νομίζω ότι είναι κάπου εδώ τριγύρω, θα ανοίξω την πόρτα και θα τους χαιρετήσω και τους δύο», είπε ο Κώστας Κακαβάς.

Πηγή: zappit.gr