Εφη Παπαθεοδώρου: “Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη”

Η γνωστή ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου μίλησε στο Στούντιο 4 και στην δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα.

Μεταξύ άλλων, έκανε αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα της, στην Θεοπούλα από το Παρά Πέντε και τις απορρίψεις που βίωσε την πορεία της.

“Αυτήν την γιαγιά ήθελαν να την έχουν όλα τα παιδιά. Δεν ήταν γκρινιάρα γιαγιά, αλλά τρελή. Έχω πολλά στοιχεία της. Λέω πράγματα που θα έπρεπε να βουτήξω πρώτα την γλώσσα στο μυαλό μου και μετά λέω ωχ τι είπα”, ανέφερε η Έφη Παπαθεοδώρου.

“Αυτό που με ικανοποίησε ήταν ότι επιτέλους μπορούσα να δίνω στον κόσμο αυτό που είχα από την φύση, το γέλιο και το δάκρυ σαν ηθοποιός. Αυτό ήταν μεγάλη ικανοποίηση και κάπου πήρα και την εκδίκησή μου γιατί με είχαν αποκλείσει πολλές φορές. Προφανώς δεν ήμουν εμφανισιακά η γκόμενα. Δεν τους πήγαινα, ήθελαν κάτι άλλο και διάφορα άλλα πράγματα που δεν τα βλέπουν σε εμένα. Δεν είχα χτυπήσει πολλές πόρτες γιατί δεν είχα οικονομική ανάγκη. Δεν ήθελα να εξευτελίζομαι. Ξέρεις τι είναι ένα νέο παιδί να χτυπά την πόρτα, να σε έχουν στην σειρά, να σου λένε σας ευχαριστούμε πολύ και θα σας ειδοποιήσουμε; Είναι πληγή μεγάλη που δεν μπορούσα να την αντέξω”. σχολίασε η Έφη Παπαθεοδώρου.

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης  Αλέξης Γεωργούλης: Την Τρίτη (30/5) η ψηφοφορία για την άρση ασυλίας του