Ελένη Κοκκίδου: “Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα τι έγινε”

Ελένη Κοκκίδου

“Στα 40 μου έπαθα μια βαριά πνευμονία”

Η γνωστή ηθοποιός, Ελένη Κοκκίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy και μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την περιπέτεια με την υγεία της που είχε πριν από χρόνια.

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως και ανακουφιστικό.

Έπειτα από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, πέσανε οι ρυθμοί, κοιμήθηκα κι έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα, έβλεπα και όλα αυτά τα φέρετρα και τις νοσηλείες στην Ιταλία και τρομοκρατήθηκα.

Δεύτερη καραντίνα δεν έκανα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία, αλλά πλέον, όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία ήταν άσχημη. Εν τω μεταξύ στα 40 μου έπαθα μια βαριά πνευμονία.

Διαβάστε επίσης
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: "Εκανα αυτό που της υποσχέθηκα, όμως δεν τήρησε το λόγο της"

Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε. Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Μεγάλο το σοκ απ’ όπου κι αν το πάρεις, από τις μεταλλάξεις, τον εγκλωβισμό, τους εμβολιασμούς, τα κλειστά μαγαζιά, τα θέατρα, τη ζωή χωρίς μουσική.

Από όπου και να το πάρεις, δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο και συνεχίζουμε με τη μάσκα παντού. Ευγνωμονώ τον Θεό για τη Μουρμούρα. Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση ήταν η διέξοδός μου. Από εκεί και πέρα, ήμουν και είμαι σε εγρήγορση για το τι συμβαίνει γύρω μας. Δύσκολη η επιβίωση για όλους μας, αλλά δεν πρέπει να επικρατήσει ο διχασμός στην κοινωνία μας.

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.