Ελεονώρα Μελέτη: “Από τότε είχα αισθανθεί διστακτικές ματιές και λύπηση”

Ελεονώρα Μελέτη

Τι είπε για την νέα γενιά

H Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την κρυοσυντήρηση ωαρίων που είχε πραγματοποιήσει πριν από λίγα χρόνια και τις συμπεριφορές που ένιωσε.

Έχεις αποκαλύψει δημόσια ότι έχεις προβεί σε κρυοσυντήρηση ωαρίων, την οποία ωστόσο δεν έχεις ακόμα αξιοποιήσει. Έχεις επίσης υπογραμμίσει την τεράστια συμβολή της επιστήμης σε αυτό. Και ενώ δεκάδες γυναίκες έχουν υποβληθεί στην ίδια διαδικασία, η κοινωνία ακόμα μας αντιμετωπίζει με οίκτο. Πόσο οπισθοδρομικοί είμαστε τελικά;

“Εγώ ολοκλήρωσα τη διαδικασία όταν ήμουν 38 ετών. Από τότε είχα αισθανθεί διστακτικές ματιές και λύπηση. Θυμάμαι, είχα αδικαιολόγητη λογοδιάρροια και μια ανάγκη να εξηγήσω εντός λίγων λεπτών ότι δεν το κάνω επειδή δεν έχω σύντροφο ή είμαι κακομοίρα ή γιατί φοβάμαι ότι θα μείνω στο ράφι. Μέσα σε λίγα λεπτά δηλαδή έδινα τις απαντήσεις σε απορίες-ταμπού που πίστευα ότι έχουν οι γύρω μου. Ο κόσμος δεν είναι απόλυτα έτοιμος να δεχτεί όλο αυτό το νέο βήμα. Το αφήγημα με το οποίο έχουμε μεγαλώσει σε αυτήν την κοινωνία, άλλωστε, είναι «να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά». Έτσι έχουμε γαλουχηθεί. Πιστεύω όμως ότι η νέα γενιά θα αλλάξει εν καιρώ τα πάντα γύρω από αυτά τα στερεότυπα και ταμπού”.

Διαβάστε επίσης  Ελενα Ακρίτα: Η κόντρα με την Ελεονώρα Μελέτη και η παραδοχή του λάθους της

Πηγή φωτό: Instagram (nonoram)