Η φωτογραφία και το «ευχαριστώ» του Βρεττού μετά το χειρουργείο

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ακόμη μία σημαντική επέμβαση   Τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας του… ανεβαίνει ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τη Δευτέρα έκανε ένα ακόμα σοβαρό χειρουργείο στο κάταγμα της λεκάνης και το ευχάριστο είναι πως όλα πήγαν καλά. Μετά […]

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ακόμη μία σημαντική επέμβαση

 

Τον δύσκολο και ανηφορικό δρόμο για την αποκατάσταση της υγείας του… ανεβαίνει ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην παραλιακή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, τη Δευτέρα έκανε ένα ακόμα σοβαρό χειρουργείο στο κάταγμα της λεκάνης και το ευχάριστο είναι πως όλα πήγαν καλά.

Μετά την επέμβαση, ο Ηλίας Βρεττός, που παίρνει δύναμη από τον κόσμο, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην οποία διακρίνουμε και την εικόνα της Παναγίας.

Ο ίδιος έγραψε:
«Χάρη στο Θεό ζω και χάρη σε εσάς παίρνω τη δύναμη να παλέψω για να το ξεπεράσω… Τα χειρουργεία πήγαν καλά κι έτσι σήμερα ξημέρωσε μια ΝΕΑ ΖΩΗ για μένα… Ένα πράγμα ΜΟΝΟ θέλω να πω… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».