Γαβαλάς: “Χρωστάω ακόμα στο δημόσιο, μπορεί να με ξαναβάλουν μέσα”

Γαβαλάς

Τι αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής

Το mega συγκρότημα των 31,5 στρεμμάτων του Λάκη Γαβαλά στην Κάντζα πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοπρασία έναντι 9.000.0001 ευρώ.

Ο γνωστός σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας (16/5) στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην πώληση. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει κι άλλα χρέη προς το δημόσιο ενώ υπάρχουν κι άλλα σπίτια που του έχουν πάρει.

«Το ακίνητό μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει, ούτε θέλω να μάθω. Εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο αυτό δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο, γιατί δεν έχει άδεια. Αν γίνει, θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτίριο. Η κανονική του αξία αυτού του ακινήτου είναι 18 εκατ. . Τα 9 που δόθηκαν εν τέλει, ήταν μεγάλη ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε ότι όσα χρόνια το ακίνητο αυτό βρισκόταν στην κατοχή του, ο ίδιος είχε διαπιστώσει πως είχε πέσει θύμα κλοπής από τους ίδιους του τους συνεργάτες.

«Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε, τα τριάντα χρόνια που ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα. Το κράτος πήρε λεφτά, πήρε δόξα από εμένα, γιατί έφερα όλους τους σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα πολύ μεγαλύτερη προσφορά απ’ ότι μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά. Δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα», σημείωσε.

«Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, που είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία», συμπλήρωσε.

Όσο για το κτίριο; Είναι λεηλατημένο.

«Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση, ακόμα χρωστάω λεφτά στο δημόσιο. Ποτέ δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω κι άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει, απλά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα», κατέληξε.