Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Δεν θα επιδιώξω ποτέ να μιλήσω με τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ΠΑΟΚ Ολυμπιακός

Τι είπε για τις εξελίξεις γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα που αφορούν τα πτυχία των δραματικών σχολών

Το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Mεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega, τις εξελίξεις γύρω από το Προεδρικό Διάταγμα που αφορούν τα πτυχία των δραματικών σχολών, ενώ ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που διατηρεί σήμερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Έχω πολλά κοινά στοιχεία με τον Λευτέρη. Είναι ένας ρόλος που τον αγαπώ, τον καταλαβαίνω πολύ στις αντιδράσεις του και μπορώ να μεταφέρω δικά μου προσωπικά βιώματα μέσα στον ρόλο. Θα τον ήθελα λίγο πιο οξυδερκή, αλλά το συγχωρώ γιατί υπάρχει από κάτω μια καλοσύνη. Ο Λευτέρης θα στηρίξει τις επιλογές της κόρης του» αναφέρει για την επιτυχημένη σειρά του Mega ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τα πτυχία των δραματικών σχολών, ο ηθοποιός τόνισε: «Τώρα για μας δεν έχει μεγάλη διαφορά αλλά για τα παιδιά είναι τεράστια, γι’ αυτό στηρίζουμε τις απεργίες. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας. Ενωθήκαμε όλοι μαζί και έχουμε κοινή αντιμετώπιση. Θα αγωνιστούμε μέχρι το τέρμα. Αν θα τα καταφέρουμε, θα το δείξει η ιστορία».

Διαβάστε επίσης  Περπατά ξανά μετά το ατύχημα ο Τζέρεμι Ρένερ

«Στη χώρα που γέννησε το θέατρο, είναι απόλυτη απαξίωση για τις σπουδές μας ό,τι έγινε» προσθέτει στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το κίνημα #metoo και τις σχέσεις που ενδεχομένως διατηρεί σήμερα με τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης επισημαίνει:

«Για μένα το #Metoo δε μου φόρτωσε βάρος, μου έβγαλε βάρος γιατί κατάφεραν κάποιοι άνθρωποι να μιλήσουν επιτέλους. Δεν έχω μιλήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν ξέρω αν θα το φέρει η ζωή, δε θα το επιδιώξω ποτέ. Δουλέψαμε μαζί αρκετές φορές, αλλά ήταν κάτι που δε μου πήγαινε εμένα σε συνθήκη εργασίας».

Θα τον ενδιέφερε η ενασχόληση με την πολιτική στο μέλλον; Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεκαθαρίζει: «Δεν φλερτάρω καθόλου με την πολιτική. Δεν μπορώ να το κάνω, δεν έχω αυτήν την ιδιοσυγκρασία. Υπάρχει μια υποκρισία που δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική».

Πηγή: zappit.gr