Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Τις πήρα χαμπάρι και τους είπα να το κόψουν, γιατί είχε αρχίσει να με τρομάζει”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ΠΑΟΚ Ολυμπιακός

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσέγγιση που έχει δέχεται από τις γυναίκες

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time” και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου με αφορμή τη νέα παράσταση «Αμπιγιέρ» στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τα στοιχεία που θαυμάζει στη σύζυγο του, την προσέγγιση που δέχεται από τις γυναίκες αλλά και το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει από θαυμάστριες.

Ποιο είναι το πρώτο στοιχείο του χαρακτήρα της Μπέσσυς Μάλφα που δεν το διαθέτετε εσείς και ισορροπεί τη «ζυγαριά» στη σχέση σας;

“Η Μπέσσυ έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες που εγώ δεν τις διαθέτω. Έχει μια οξυδέρκεια και ένα μυαλό το οποίο πηγαίνει σε «σφαίρες» που εγώ δεν θα μπορούσα να πάω και αυτό με εντυπωσιάζει. Έχει πάρα πολλές γνώσεις, αρχίζοντας από ιατρική, ιστορία και άλλα πράγματα στα οποία εγώ δεν έχω φτάσει καν, ταυτόχρονα έχει και μια απλότητα και μια ευαισθησία η οποία με γοητεύει και φυσικά είναι πολύ όμορφη γυναίκα”.

Δεν την ζηλεύετε;

“Όχι. Δεν μου δίνει δικαιώματα για να ζηλέψω. Με σέβεται και την σέβομαι απόλυτα, οπότε γιατί να το κάνω”.

Κι εσείς, έχοντας μάλιστα παίξει και πολλούς ρόλους «κακού» στην τηλεόραση, έχετε πολλές θαυμάστριες. Υπήρξε κάτι ακραίο που θυμάστε να έχει κάνει θαυμάστρια σας;

“Θυμάμαι πολλά χρόνια πριν ένα περιστατικό που ήταν δυο θαυμάστριες οι οποίες με παρακολουθούσαν για κανά μήνα και μου άφηναν σημειώματα στο αυτοκίνητο. Τις πήρα χαμπάρι, τους μίλησα και τους είπα να το «κόψουν» πια όλο αυτό, γιατί είχε αρχίσει να με τρομάζει”.

Νιώθετε ότι οι γυναίκες που σας προσεγγίζουν είναι επηρεασμένες από τους ρόλους σας;

“Φυσικά. Εννοείται. Αλλά από τι θα ήταν, από την γοητεία μου”;