Γιάννης Μπέκας για τη σύλληψή του: «Φώναζα “είμαι δημόσιο πρόσωπο, με πονάτε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μπέκας τραγουδιστής

Αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε

Για την σύλληψή του από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, επειδή αντιστάθηκε στις εντολές τους, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε Γίνεται” ο τραγουδιστής Γιάννης Μπέκας.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 17 Ιανουαρίου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο Γιάννης Μπέκας βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο όταν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν αλλά εκείνος αντιστάθηκε, εκτοξεύοντας απειλές εναντίον τους.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο γνωστός τραγουδιστής περιέγραψε μερικά απ΄όσα συνέβησαν κατά τη συνάντησή τους με τους αστυνομικούς, καθώς όλες οι λεπτομέρειες αναφέρονται στη δικογραφία.

«Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτά που ακούγονται. Την Ελληνική Αστυνομία την αγαπώ και δεν το λέω ειρωνικά , την αγαπώ όσο δεν φαντάζεστε», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέκας.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Αντιμέτωπος με κακούργημα ο τραγουδιστής που συνελήφθη για επεισόδιο με αστυνομικούς

«Τους είπα ότι έχω μείνει από βενζίνη, έδειξα την ταυτότητά μου και από εκεί και πέρασε ξεκίνησε όλο το μαρτύριο. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες για το τι συνέβη γιατί είναι μέρος της δικογραφίας.

Μου ζήτησαν να βγω να γονατίσω και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, όπως το βλέπουμε και στις ταινίες. Σκέφτομαι μήπως έκανα κάποια παράβαση ή κάτι άλλο, δεν υπήρχε τίποτα, ήθελαν να βγω από το αυτοκίνητο και βάλω τα χέρια μου για να μου βάλουν χειροπέδες, παιδιά δεν θέλω να συνεχίσω τα υπόλοιπα, είναι μέρος της δικογραφίας», είπε ο Γιάννης Μπέκας.

Ενώ τόνισε πως κακοποιήθηκε από αστυνομικούς: «Άρχισα να ουρλιάζω να λέω “τι έκανα; καλέστε τον διοικητή σας. Είμαι ο Γιάννης Μπέκας, είμαι δημόσιο πρόσωπο, μου πονάτε τα χέρια”. Μου έβαλαν χειροπέδες και μου πίεζαν τους καρπούς, όσο δεν φαντάζεστε…» δήλωσε ο τραγουδιστής ο οποίος επισκέφθηκε νοσοκομείο και ιατροδικαστή.

Πηγή φωτό: Facebook (Giannis Mpekas)