Γιάννης Μπέζος: “Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων”

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος παραχώρησε συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου και την κάμερα του «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του επιλογή να ολοκληρώσουν επιτυχημένες σειρές των κύκλο τους, παρά την διάθεση των σταθμών προβολής τους καθώς και στην γνώμη των άλλων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω σταματήσει το Ευτυχισμένοι Μαζί και το Άκρως Οικογενειακόν και της Ελλάδος τα παιδιά επειδή κάποια στιγμή δεν έπρεπε να συνεχίσουν διότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αυτό που έπρεπε. Πολλοί είπαν διάφορα ότι «είμαι ένας αιμοσταγής πρωταγωνιστής που δεν σκέφτομαι τους άλλους» και τα λοιπά. Επιμένω και ξαναλέω, το αν σκέφτομαι τους συναδέλφους μου έχει κριθεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα».

«Με νοιάζει η γνώμη των άλλων, πως δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει η γνώμη των ανόητων. Η γνώμη όμως ανθρώπων που τους εκτιμώ, με ενδιαφέρει πάρα πολύ» συμπλήρωσε.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης, δε, όταν η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να… ζητήσει έμμεσα από τον δημοφιλή καλλιτέχνη μια φωτογραφία ή μια σέλφι, η αντίδραση του ήταν απολαυστική!

Διαβάστε επίσης
Ξαφνικό χειρουργείο για την Μαρία Ναυπλιώτου

Πηγή: zappit.gr