Καλεσμένος στο “Πρωινό” βρέθηκε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος ερωτήθηκε μεταξύ άλλων για το περιστατικό με τον Λευτέρη Αυγενάκη.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μετά το περιστατικό βιαιοπραγίας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε βάρος εργαζόμενου, γεγονός που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα.
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει έναν αντίπαλο, τον κακό εαυτό του κόμματος. Οι περιπτώσεις Αυγενάκη. Τον απέπεμψε, σύμφωνοι. Όλα αυτά μας πληγώνουν. Είναι ο κακός μας εαυτός που μας πάει πίσω, δεν είναι τόσο οι αντίπαλοι. Αυτό που λέμε περί αλαζονείας. Τα κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά, μαζεύονται πολλοί» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.
Δείτε επίσης: Λευτέρης Αυγενάκης: Βίντεο από την στιγμή που χτυπάει υπάλληλο στο αεροδρόμιο
Από τη μεριά του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Για μένα δεν είναι ότι ο Αυγενάκης πήγε να κάνει το χέρι του έτσι για να χτυπήσει. Για μένα είναι το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ” είναι μία νοοτροπία που την έχουν όσοι έχουν μία μορφή εξουσίας, οικονομική δύναμη, τηλεόραση, θέατρο. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” και να μην το πει, το φέρει ο άλλος από μέσα του. Δεν ξέρω αν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό. Το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;” είναι μεγάλη πληγή».
Ο ηθοποιός κατέληξε λέγοντας: «Να θυμίσουμε κάτι σημαντικό. Σαν σήμερα πήραμε το Euro και καλό είναι να τα θυμόμαστε αυτά. Να μην ασχολούμαστε μόνο με τις ανοησίες που μας περιβάλλουν αλλά να θυμηθούμε ότι κάποτε έγινε μια μεγάλη έκπληξη και ότι είμαστε ικανοί για τα καλύτερα».
Τότε, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε λέγοντας: «Αυτό, για να μην αδικούμε τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας, καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική. Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθέναν μας. Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται, υπάρχουν στιγμές εντάσεων κτλ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου, στην οποία σε έχει βάλει ο λαός… Ο λαός σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω. Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία».