Γιώργος Γαλίτης: «Εχω ανάγκη τα χρήματα, αλλά δεν κάνω γκεστ στην τηλεόραση»

Γαλίτης

Μίλησε για τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά

Στην ερώτηση αν επιθυμεί να επιστρέψει στην τηλεόραση απάντησε ανάμεσα σε άλλα ο ηθοποιός, Γιώργος Γαλίτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γαλίτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξάνθο και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, αλλά και για την τηλεόραση.

Πώς θα χαρακτηρίζατε μέσα από τη συνεργασία σας, τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά;

Για μένα ο Χάρης είναι από τους πιο καλούς και δοτικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο, χωρίς κόμπλεξ και δεύτερες σκέψεις. Αγαπάει πάρα πολύ τους συνεργάτες του, τους φροντίζει και το δείχνει αυτό. Δουλέψαμε και τώρα μαζί στο θέατρο. Τον εκτιμώ πάρα πολύ. Τον ενδιέφερε και τότε, και τώρα, να είναι όλοι χαρούμενοι όσοι δουλεύουν μαζί του κι αυτό είναι πολύ σπάνιο.

Όσον αφορά την Άννα, δεν έχουμε κάνει παρέα ούτε έχουμε βρεθεί, αλλά αυτό που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για μια πολύ έξυπνη και ικανή γυναίκα. Τέτοια τηλεοπτικά δίδυμα σπανίζουν και είναι σα να έχουν ένα μυαλό. Το χιούμορ τους είναι έξυπνο και προχωρημένο. Το δράμα χτυπάει στο συναίσθημα, αλλά η κωμωδία χτυπάει στο μυαλό. Και οι δυο τους το έχουν καταφέρει απόλυτα αυτό.

Θέλετε να επιστρέψετε στην τηλεόραση;

Καλλιτεχνικά την έχω ανάγκη, όταν μου αρέσει κάτι. Δεν μπαίνω όμως στη διαδικασία να κάνω κάτι για λόγους βιοπορισμού. Δεν είμαι πλούσιος, έχω ανάγκη τα χρήματα, όπως όλοι, αλλά δεν κάνω γκεστ ή να παίξω σε δυο επεισόδια. Φυσικά θα σκεφτώ σοβαρά να παίξω με έναν σταθερό ρόλο σε σειρά, όπου θα βάλω κι εγώ τη σφραγίδα μου. Δεν έχω πάθει και κάτι όλα αυτά τα χρόνια που δεν κάνω τηλεόραση, ούτε και η τηλεόραση έχει πάθει κάτι που δεν είμαι εγώ εκεί.

Διαβάστε επίσης  Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημα με το εκχιονιστικό: «Θα το έκανα ξανά γιατί ερχόταν προς τον ανιψιό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)