Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκινεί η σύζυγός του ανήμερα των γενεθλίων του – «Εφυγες νωρίς αγόρι μου»

Γιώργος Καραϊβάζ δημοσιογράφος δολοφονία

Του ευχήθηκε όσα όσα θα ήθελε να του πει από κοντά

Τα 54 του χρόνια θα έκλεισε σήμερα (27/11) ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ και η γυναίκα του, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από την οποία του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρό έξω από το σπίτι του, έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μέσα από το οποίο τους εύχεται όλα όσα θα του έλεγε αν τον είχε δίπλα της.

Η ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ:

«Καλημέρα σήμερα το πρωί σαν ξύπνησα χωρίς τα γυαλιά είδα ένα κινητό να αναδύεται στην οθόνη του κινητού το κάλεσα και ήσουν εσύ.

Δεν απάντησες ποτέ ήθελα να σου πω να τα εκατοστίσεις αγάπη μου αλλά δεν είσαι πια μαζί μας. Έφυγες νωρίς αγόρι μου έτσι το θέλησε η μοίρα, ο θεός, κάποιοι ότι και αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα γινόσουν 54 δεν πρόλαβες.

Σήμερα θα κάναμε τα γενέθλια σου με τους φίλους σου, τους αγαπημένους μας θα έσβηνε τα κεράκια σου το γεύμα θα ήταν θεματικό όπως πάντα σου άρεσε άλλοτε Κρητικό άλλοτε Πολίτικο, άλλοτε Ιταλικό.

Θυμάσαι τα τελευταία γενέθλια σου στη γη πηγές από το γραφείο του Γιάννη και όπως συνηθίζατε βγήκαν τα οι ρακιές έτσι μείναμε να τρώμε χωρίς τον εορταζόμενο που κοιμόσουν του καλού καιρού είχα θυμώσει μαζί σου, που τόσες ετοιμασίες και τόση Τεόντοσιτς δεν την απόλαυσες τώρα λέω δεν βαριέσαι γέλασε και πέρασε καλά. Είχα θυμώσει και με το Γιάννη τώρα δεν πας στο Γιάννη και δεν θυμώνω ότι σου δίνει τσιπουράκι ενώ είσαι νηστικός.

Θέλω να σου πω ποσό σ ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή, τη στοργή, που μου έδειξες για το γιο που μου χάρισες σ ευχαριστώ και σ αγαπώ έστω και έτσι έστω και σ αυτή τη διάσταση άυλη διαφανή μου αγάπη.

Σου εύχομαι χρόνια φωτεινά παραδεισένια να μας προσέχεις και να μας αγαπάς! Καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου…».